Panama is een van de populairste bestemmingen van Midden-Amerika. Niet in de eerste plaats omdat het een makkelijk bereisbaar land is en omdat de vliegtickets betaalbaar zijn. Maar met die twee redenen zou je Panama te kort doen. Het is namelijk een schitterend land en de bezienswaardigheden Panama zorgen voor een onvergetelijke reis.

Bezienswaardigheden Panama

Panama, en met name de bezienswaardigheden Panama, weten elke reiziger te boeien. Of je hier nu komt om een mooie hike te maken in schitterende regenwouden of je alleen maar wil relaxen aan een van de vele tropische stranden. Het kan allemaal in Panama. het is een enorm divers land dat van alles te bieden heeft. Panama staat samen met Costa Rica en Nicaragua bekend als de meest veilige landen in Midden Amerika. Een continent dat de laatste jaren steeds mee rin opkomst is.

TIP – hieronder vind je een overzicht met alle bezienswaardigheden Panama

Wat is er te zien

Er is van alles te zien en te doen in Panama. De kans is groot dat je aan komt in de hoofdstad Panama Stad. En hoewel de stad best veel te bieden heeft reizen de meeste reizigers meteen door naar een van de stranden zoals Bocas del Toro of de Pearl eilanden. Een van de bekendste bezienswaardigheden Panama zijn echter de San Blas eilanden. Een must-see tijdens je reis!

TIP ♥ – check ook ons blog over de boottocht van Colombia naar Panama via de San Blas eilanden

Maar naast de bekende stranden is er natuurlijk veel meer te zien in Panama. Wat dacht je bijvoorbeeld van het schitterende Coiba Nationaal Park, wat ze ook wel de Galapagos eilanden van Panama noemen. Of het pittoreske stadje Boquete? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de indrukwekkende regenwouden die je hier vindt. Kortom; de bezienswaardigheden Panama zorgen voor een onvergetelijke reis.

Got Something to Say?

Your email address will not be published.