Hoofdmenu
Onze Producten

MIDDEN AMERIKA

Contact

Uiteraard willen wij al onze prachtige ervaringen niet voor onszelf houden. Wij helpen je graag op weg naar en in Midden-Amerika. Als je vragen hebt over de website of over MiddenAmerika-Expert zelf kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. De gegevens vind je onder aan de pagina.

Persoonlijk contact

Wij doen ons uiterste best om deze website zo compleet en up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter altijd voorkomen dat hetgeen wat jij zoekt niet vermeld staat op de website. Wij willen iedereen voorzien van advies en ervaringen. Je kunt ons daarom ook benaderen om persoonlijk advies te krijgen. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Adverteren

MiddenAmerika-Expert.nl is onderdeel van Reis-Expert.nl en een snel groeiende website die adverteerders de mogelijkheid biedt om op bepaalde locaties op de website gericht te adverteren. Dit kan met beeldadvertenties en tekstadvertenties. De beeldadvertenties kunnen op verschillende plekken op de website worden geplaatst. Tekstadvertenties worden geplaatst in de vorm van artikelen (inclusief tekstlink), advertorials en losse tekstlinks binnen bestaande content. Andere regelingen zijn in overleg ook mogelijk.

Wil je meer informatie over adverteren stuur dan direct een e-mail naar: contact@reis-expert.nl.

Contact Formulier

Vul het formulier in als ja vragen, aanvullingen of opmerkingen hebt over de website. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou op.

Google Maps

Wil je liever persoonlijk contact? Kom dan eens gezellig bij ons langs! Hieronder kan je ons kantoor op google maps vinden.

MiddenAmerika-Expert.nl *
Frederik Hendrikstraat 36
2671 GP – Naaldwijk
Nederland

Email: contact@reis-expert.nl
Tel: 06 1296 7223

*MiddenAmerika-Expert.nl is onderdeel van Reis Expert v.o.f.

Adverteren of samenwerken: contact@reis-expert.nl
KVK: 58200673
BTW: NL852921342B01
IBAN : NL39.SNSB.0862.66.88.59

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.

DE VOORDELIGSTE VLIEGTICKETS NU
VANAF €453
BOEK NU