Mexico, bekend om zijn prachtige tempels en witte stranden. Dit zorgt er voor dat er jaarlijks een hoop reizigers richting Mexico vertrekken. De cultuur van de Maya’s, Olmeken, Tolteken en nog veel meer andere Teken hebben hun sporen op het land achter gelaten in de vorm van tempels, piramiden en andere soortgelijke bouwwerken. Daarnaast kent het landschap van Mexico prachtige stranden, vulkanen, regenwouden, watervallen, woestijnen, berggebieden en wel 58 natuurparken. Al met al is er voor iedereen wel iets te doen.

TIP – bij CheapTickets boek je al een retourtje Cancun voor €445

Waarom naar Mexico?

Zoals we hierboven al schreven. Het land biedt een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. De natuur is er prachtig, de stranden hagelwit en de zee azur blauw. Je kunt er vulkanen beklimmen maar ook prachtige eeuwenoude Maya tempels bezoeken. Zo biedt Mexico voor iedere reiziger vermaak.

Daarnaast zijn er geweldige Indiaanse steden te vinden. In deze steden vind je vaak oude kerken en iedere stad heeft zo zijn eigen cultuur. Dit komt door de vele verschillende Indiaanse volkeren die er leefde. En dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten gehad. De lokale specialiteiten zijn een absolute aanrader. Het ideale vakantie / reis land dus.

Bezienswaardigheden

Laat je inspireren en lees hier alles over de mooiste en indrukwekkendste highlights het land!

Vliegtickets

Op zoek naar de voordeligste vliegtickets? Lees dan snel verder want wij geven de beste tips!

Backpacken

Wil jij binnenkort backpacken in dit prachtige land? Lees dan onze handige tips.

Beste reistijd

Goed weer op reis is best belangrijk. Lees hier alles over de beste reistijd van het land.

Budget

Het reizen is niet gratis. Ben je benieuwd wat het ongeveer kost? Lees dan snel verder.

Rondreizen

Wil jij reizen door Mexico? Lees dan onze tips over boeken van leuke en mooie reizen door het land.

Overnachten

Lees alles over hoe je accommodatie vindt en boekt. Van luxe resorts tot low budget hostels.

Reisinformatie

Lees hier alles over visum, inentingen, vervoer, eten en drinken, geloof, inwoners en nog veel meer

Rondreizen

Wil jij reizen? Lees dan onze tips over boeken van leuke en mooie reizen door het land.

Wat is er te zien?

Veels te veel. Dat zou ons eerste antwoord zijn :). Maar er kan natuurlijk nooit teveel te zien zijn. Feit is wel dat je maanden lang door Mexico kunt reizen zonder jezelf ook maar een dag te vervelen. Je kunt een volkaan beklimmen, bijkomen op het strand, snorkelen, duiken, surfen, de jungle in voor een trekking, eeuwen oude tempels bezoeken en ga zo maar door. Mexico is een reis paradijs voor de actievelingen onder ons EN net zo goed voor wie een strandvakantie zoekt.

Hier onder een selectie van 4 mooie bezienswaardigheden. Zoek je meer informatie over de bezienswaardigheden van Mexico? Bekijk dan de pagina bezienswaardigheden Mexico.

De mooiste bezienswaardigheden

Yucatan

TULUM

Teotihuacan

Teotihuacan

Tulum

Tulum

Guadalajara

Guadalajara

GStel hieronder je Reis Vraag zodat andere bezoekers je kunnen helpen met jouw vragen. Heb je het antwoord op een vraag van iemand anders? Schroom dan niet om deze te plaatsen. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.