Hoofdmenu
Onze Producten

MIDDEN AMERIKA

Bezienswaardigheden Jamaica

Door: Ties    |    Reacties: 0

Er zijn weinig mensen die Jamaica niet kennen. Bob Marley, mooie stranden, reggae muziek en prachtige ongerepte natuur is wat je vindt in Jamaica. Toch zijn er maar weinig reizigers die er daadwerkelijk zijn geweest. Zonde, want het is een schitterend land. Op deze pagina delen we de mooiste bezienswaardigheden Jamaica.

Check de bezienswaardigheden hieronder

Bezienswaardigheden Jamaica

Als je op zoek bent naar een ongerepte vakantiebestemming dan moet Jamaica je volgende bestemming worden. Het land is nu vooral bekend bij Amerikanen en onder all-inclusive reizigers. Daar komt echter langzaamaan verandering in.

De internationale reiswereld weet het land steeds beter te vinden. Gek is het niet want dit prachtige eiland heeft alles om uit te groeien tot de populairste vakantiebestemmingen in de caribbean. De sfeer, de stranden, de muziek, de unieke cultuur en de prachtige natuur. De bezienswaardigheden Jamaica bieden eindeloze mogelijkheden.

Is het veilig?

Jamaica heeft te maken met veel criminaliteit. Gelukkig heeft de Jamaicaanse regering de laatste jaren miljoenen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het eiland veilig is voor toeristen. De kans op echte grote problemen is klein. Natuurlijk komt diefstal hier voor, maar dat is niet anders dan andere landen in Midden-Amerika. In een all-inclusive hotel aan het strand chillen is geen enkel probleem. Als je wat meer van het land wil zien vergt dat voorbereiding, maar het is zeker mogelijk.

Wat is er te zien?

Een hoop! Het bekendst, naast Bob Marley, zijn natuurlijk de stranden. Een eiland dat omringd wordt door de Caribische zee biedt spectaculaire witte zandstranden. Het eiland beschikt over een aantal van de mooiste stranden in het Caribisch gebied met kristalhelder water en indrukwekkende zonsondergangen.

Wat Jamaica natuurlijk écht op de kaart heeft gezet is de muziek. Reggae is misschien wel een van de bekendste bezienswaardigheden Jamaica. Maar je hebt hier ook de unieke ‘dancehall’ cultuur waarbij mensen op straat dansen en muziek spelen. Dat is natuurlijk lang niet alles want in Jamaica vind je ook nog heerlijk eten, een bijzondere cultuur, prachtige natuur vol met leuke activiteiten zoals hiken, raften, kanoën en last but not least; de Jamaicanen zelf. Die zorgen er voor dat je vakantie in Jamaica een onvergetelijke ervaring wordt!

Montego Bay

Wat wij vinden:

Samenvatting

Er zijn weinig mensen die Jamaica niet kennen. Bob Marley, mooie stranden, reggae muziek en prachtige ongerepte natuur is wat je vindt in Jamaica. Toch zijn er maar weinig reizigers die er daadwerkelijk zijn geweest. Zonde, want het is een schitterend land dat veel meer biedt dan reggae en mooie stranden, hoewel daar natuurlijk niks mis mee is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.