Hoofdmenu
Onze Tours

MIDDEN AMERIKA

MIDDEN AMERIKA EXPERT

WAAR WIL JE HEEN?

ARUBA

BONAIRE

SINT MAARTEN

Bestemming van de week

Er liggen diverse eilandengroepen in de buurt van Panama. Eén van de bekendste eilandengroepen, is Bocas del Toro. Wat deze eilandengroep zo populair maakt onder toeristen, is de bijzondere sfeer op de diverse eilanden. Op de eilanden heerst namelijk een Jamaicaanse sfeer.

NIEUWSTE REISTIPS

Duiken in Honduras

Eén van de mooiste duikomgevingen van Midden-Amerika vind je in Honduras. Wanneer je wilt gaat duiken, kun je op de Bay eilanden Roatán of Útila verblijven. Ook wel de Malediven van Honduras! Er zijn meer dan 100 duikspots, maar onze favoriete spot was West End Wall. Eén ding is zeker: wanneer je door Honduras reist, moet je gaan duiken of snorkelen op één van de eilanden!

Mennonieten in Belize

Belize, het land dat bekend staat om haar mooie natuur, vriendelijke mensen en paradijselijke eilanden, heeft enorm veel te bieden. De zonaanbidder, de actieve hiker, maar ook de cultuurliefhebber kunnen hier hun hart ophalen. Iets dat minder vaak op de bucketlist staat is een bezoek aan mennonieten in Belize. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

24 uur in Havana

Iedereen heeft wel eens van Havana gehoord. Wie kent niet die bekende beelden van kleurrijke oldtimers die door de straten rijden of locals die muziek maken op straat. Het is een van de bekendste steden in Midden-Amerika. En dat is zeker niet voor niets. Heb je niet zo lang de tijd in deze stad? Bekijk dan onze tips voor 24 uur in Havana!

MOOISTE HIGHLIGHTS

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.