Hoofdmenu
Onze Tours

MIDDEN AMERIKA

Reisorganisaties Midden Amerika

Bijgewerkt op 4 juni, 2019

Soms heb je helemaal geen tijd om urenlang het internet af te speuren naar die ene mooie spot in Belize. Of wil je helemaal niet op de bonnefooi gaan reizen. Dat kan natuurlijk prima. Gelukkig zijn er in dat geval genoeg reisorganisaties die je prima op weg kunnen helpen. Wij hebben de beste reisorganisaties voor je geselecteerd. En ze hebben allemaal één ding gemeen; het zijn echte Midden Amerika Experts. Of ze nu groepsreizen of prive reizen organiseren. Ze weten alles van het prachtige continent en kunnen jouw prima helpen bij het samenstellen van jouw ideale reis.

Check hieronder welke reisorganisatie jou het meest aanspreekt en neem contact op om je plannen te bespreken! Misschien lig jij over een maand wel aan het strand in Cuba, beklim je een vulkaan in Costa Rica of ga je toch op zoek naar traditie in Guatemala en Mexico!

banner-250x250 Tenzing

Tenzing Travel

Ben je op zoek naar een rondreis door Midden-Amerika die precies bij jouw wensen aansluit? De reisspecialisten van Tenzing Travel gaan graag voor je aan de slag! Op basis van hun eigen ervaringen en jouw wensen stellen zij een reis op maat voor je samen. Onvergetelijke indrukken gegarandeerd! Tenzing is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is uitgeroepen tot ‘Beste specialist in verre reizen’.

275x275_reis-expert-evaneos-midden-amerika

EVANEOS

Evaneos brengt je in contact met een lokaal reisbureau. Wij hebben lokale specialist in meer dan 160 bestemmingen, samen met een lokale reisspecialist ontwerpt je een unieke rondreis op maat. De lokale reisbureaus die deel uitmaken van ons netwerk hebben wij zorgvuldig geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Of u nu alleen op reis gaat, met uw partner, familie of met een groep: onze lokale specialisten bieden honderden unieke reisideeën die u volledig kunt personaliseren.

Rondreis Inspiratie

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.