Lang waren het Costa Rica en Panama die alle internationale toeristen naar zich toe trokken, maar Nicaragua is hard op weg om een van de populairdere bestemmingen in Midden-Amerika te worden. Heel gek is dat niet want Nicaragua is gezegend met uitgestrekte meren, imposante vulkanen, dikke regenwouden, tropische eilanden, surfstranden van wereldklasse en schitterend cultureel erfgoed. Op deze pagina vertellen we je alles over de bezienswaardigheden Nicaragua.

Bezienswaardigheden Nicaragua

Het is geen verrassing dat steeds meer reizigers aangetrokken worden door dit schitterende land. De bezienswaardigheden Nicaragua zorgen er voor dat je van begin tot eind van je reis van minuut tot minuut geboeid blijft. Het toerisme is booming en veel reizigers ervaren Nicaragua als het hoogtepunt van hun reis.

Er is zo veel te zien en te doen dat je je geen moment verveelt. Daar komt nog eens bij dat het reizen en het bezoeken van de bezienswaardigheden Nicaragua een stuk goedkoper is dan in landen als Costa Rica of Panama.

TIP – hieronder vind je een overzicht met alle bezienswaardigheden Nicaragua

Wat is er te zien?

Nicaragua stond lang in de schaduw van andere landen, maar het wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo gek met zo veel mooie plekken om te bezoeken. Een groot voordeel is dat Nicaragua steeds veiliger wordt. Sterker nog; het wordt gezien als een van de veiligste landen van Midden-Amerika.

Of je nu wilt ronddwalen door koloniale steden als Antigua of aan een van de tropische stranden van de Corn Islands wil relaxen. Het is zo geregeld. En door de korte afstanden kun je sommige bezienswaardigheden Nicaragua in een dag combineren. Zo duurt de reis van de stad Granada naar Ometepe maar 3 uur. Dat maakt het reizen een stuk aangenamer.

Nicaragua zal een onuitwisbare indruk achter laten. Het is een ideaal vakantieland (doordat het niet zo groot is) of makkelijk te combineren met andere landen tijdens je reis door Midden-Amerika!

Got Something to Say?

Your email address will not be published.