Voordat je vertrekt naar het mooie Mexico is het aan te raden om alvast in kaart te brengen wat je wil gaan zien. Er is namelijk genoeg te zien in het land. Het is een van de grootste landen van Midden Amerika en heeft dan ook een mooie mix van highlights Mexico. Wij hebben een overzicht gemaakt aan bezienswaardigheden in Mexico waarvan wij denken dat je echt gezien moet hebben aan.

Bezienswaardigheden Mexico

Dit zijn de populairste bezienswaardigheden van Mexico, dus reis je in het hoogseizoen dan is het aan te raden om vroeg te vertrekken. Daarnaast hebben we ook een paar bezienswaardigheden geselecteerd die wat meer van de gebaande paden afwijken. Hier zullen over het algemeen minder toeristen zijn.

De vele mogelijkheden van Mexico

Uiteraard kan het begin van je reis eigenlijk niet anders dan beginnen in het enorme Mexico City. Deze wereldstad zouden we overigens niet te lang aanraden. Naast het overweldigende Mexico Stad zijn er natuurlijk nog genoeg andere mooie plekken. Wat te denken van de belangrijkste Mayastad Yucatan, Chichén Itzá. Het historische Oaxaca of ga flamingo’s spotten in Via Merida. Sluit je reis af met een paar heerlijke dagen aan het strand van Playa del Carmen. En zo hebben we pas een paar van de vele mogelijkheden gehad. Bekijk hier onder alle bezienswaardigheden van Mexico. Mocht je aanpassingen of toevoegingen hebben kan je contact met ons opnemen via onze contact pagina.

GStel hieronder je Reis Vraag zodat andere bezoekers je kunnen helpen met jouw vragen. Heb je het antwoord op een vraag van iemand anders? Schroom dan niet om deze te plaatsen. Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag hier stellen, na het doneren van een Kop Koffie.

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.