Hoofdmenu
Onze Tours

MIDDEN AMERIKA

Negril Beach

Door: Sjoerd    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 4 juni, 2019

De meeste mensen die naar Negril reizen, doen dit om hier lekker een paar dagen aan het strand te gaan liggen. Het bekendste strand van Negril is Seven Mile Beach, maar naast dit strand heeft de stad nog meer prachtige stranden. Op deze pagina lees je hier meer over.

De mooiste stranden van Negril

Negril heeft diverse prachtige stranden. Zoals al eerder vermeld, is Seven Mile Beach het bekendste strand. Op dit strand kan het helaas wel druk zijn, simpelweg omdat er zo veel toeristen naar Negril komen om op dit strand te gaan liggen. Is het te druk op Seven Mile Beach? Ga dan naar een van de stranden die we hieronder beschrijven.

Bloody Bay Beach

Bloody Bay Beach ligt ten noorden van Seven Mile Beach. Het strand is minder bekend dan Seven Mile Beach en daarom een stuk rustiger. Waar de naam van het strand vandaan komt? Volgens de locals van een bloederig gevecht tussen twee piraten.

Booby Cay

Booby Cay is een klein eiland dat je vanuit Seven Mile Beach kunt zien liggen. Je kunt naar het eiland zwemmen, maar je kunt ook een bootje nemen om het eiland te bereiken. Op het strand van Booby Cay kun je lekker relaxen, maar je kunt hier ook een snorkel huren. De onderwaterwereld rondom het eiland is prachtig, dus snorkelen is zeker een aanrader.

Negril

Andere bezienswaardigheden en activiteiten in Negril

Eigenlijk is het zonde om alleen op het strand te gaan liggen als je in Negril bent. De stad heeft namelijk meer te bieden dan prachtige stranden. Je kunt er bijvoorbeeld ook prachtige kliffen bekijken bij West End, nabij gelegen vissersdorp Likkle Bay bezoeken en de Arts & Crafts Market afstruinen om de leukste souvenirs te kopen. Onze tip: huur een scooter in Negril en je kunt langs het strand en de vele andere highlights van de stad rijden. Op deze manier leer je de unieke stad goed kennen.

Overnachten in Negril

In Negril vind je vele verschillende accommodaties. Het gaat voornamelijk om luxe resorts en hotels. Als je wat luxer wil overnachten in de stad, raden wij Country Country, Rockhouse en The Caves aan. Wil je wat minder geld uitgeven? Ga dan naar Catcha Falling Star. Dit hotel ligt aan een prachtige klif en heeft naast schattige cottages ook een zwembad, een hotel en een bar. Het hotel is wat eenvoudiger dan de meeste luxe resorts en hotels in de stad. Daarom is een overnachting in Catcha Falling Star beduidend goedkoper dan in Country Country, Rockhouse en The Caves.

De beste reistijd voor Negril

Je kunt het beste naar Negril reizen in de maanden december, januari, februari, maart en april. In deze tijd van het jaar is het lekker warm op Jamaica en regent het nauwelijks. In de maanden mei, juni, september en november is dit anders. De gemiddelde temperatuur is ook in deze maanden goed, maar in mei, juni, september en november regent het wel relatief veel.

Ook de maanden augustus, september, oktober en november zijn minder geschikt voor een bezoek aan Negril. Deze maanden vallen namelijk in het orkaanseizoen. Een orkaan komt zeker niet ieder jaar voor, maar je kunt er natuurlijk niet vanuit gaan dat je niet met een orkaan te maken krijgt als je in het orkaanseizoen naar Jamaica reist. Daarom kun je beter buiten het orkaanseizoen naar Jamaica reizen.

Hoe kom je er?

De meeste mensen reizen naar Negril vanuit Montego Bay. Vanuit deze stad ben je ongeveer een uur onderweg om Negril te bereiken. Vanuit Kingston is de reis wat langer, maar ook zeker goed te doen. Je kunt het beste naar Negril reizen met de bus. En reis je liever met eigen vervoer? Huur dan een auto in Montego Bay of in Kingston en rijd zelf naar Negril.

Locatie Negril

Wat wij vinden:
  • 8.9/10
    Midden Amerika Expert - 8.9/10
8.9/10

Summary

De meeste mensen die naar Negril reizen, doen dit om hier lekker een paar dagen aan het strand te gaan liggen. Het bekendste strand van Negril is Seven Mile Beach, maar naast dit strand heeft de stad nog meer prachtige stranden. Op deze pagina lees je hier meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.