Hoofdmenu
Onze Tours

MIDDEN AMERIKA

reis expert header

Disclaimer

Bijgewerkt op 15 januari, 2020

MiddenAmerika-Expert probeert zijn bezoekers zo goed mogelijk te informeren over het reizen in MiddenAmerika. Wij zijn een onafhankelijke website en hebben daardoor geen voorkeuren voor bepaalde landen of steden die voortkomen uit commerciële redenen. De site staat sinds 1 Augustus 2016 online en is nog volop in aanbouw. In de nabije toekomst hopen we de informatie over alle landen in MiddenAmerika nog specifieker te kunnen verstrekken en onze kennis nog verder uit te kunnen breiden. Mocht je nog vragen, tips of suggesties hebben dan horen we dat graag. Stuur een mailtje naar contact (at) amerika-expert.nl en dan kijken wij er zo snel mogelijk naar.

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door MIddenAmerika-expert.nl, de eigenaar, met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. MiddenAmerika-expert.nl is derhalve niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan MiddenAmerika-Expert.nl te worden verzocht.

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website, te weten Fluut Creative VOF;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content geplaatst door gebruikers/leden van deze website.
 6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 7. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
Verzenden
User Review
0 (0 votes)

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder