Cuba is het land van de sigaren, de oldtimer auto’s en natuurlijk van Fidel Castro en Ché Guevara. Het land is door de lange handelsboycots vanuit het westen nog heerlijk ouderwets en authentiek. Het wordt dan ook pas de laatste jaren (weer) ontdekt door toeristen. Naast de schitterende natuur, de ongerepte stranden en de authentieke steden zijn de mensen ook nog eens super vriendelijk. Op deze pagina delen we de mooiste bezienswaardigheden Cuba.

Heerlijk, als je het ons vraagt, maar besef je wel waar je heen gaat. Het is een land waar je iets harder je best zal moeten doen om de weg te vinden dan bijvoorbeeld Thailand.

Bezienswaardigheden Cuba

Juist omdat het land zo lang afgesloten is geweest zijn de bezienswaardigheden Cuba nog grotendeels onontdekt. Er is van alles te zien en zodra je landt wordt je van de eerste tot de laatste minuut vermaakt met de schitterende natuur en authentieke steden. Het is niet voor niets dat steeds meer reizigers hun weg weten te vinden naar Cuba.

TIP – bij CheapTickets boek je een retourtje Cuba vanaf €483

Het echte Cuba

Het klinkt zo cliché, maar het is echt waar. Het echte Cuba vindt je bij de bewoners. Ze ontvangen je altijd en overal met een grote glimlach. Ze zijn altijd vriendelijk en hebben ze tijd voor een praatje. Probeer dan ook waar mogelijk zoveel mogelijk contact te leggen met de Cubanen. Je zult versteld staan van hun verhalen en je hoort zo ook nog eens de mooiste tips. Mooie stranden, watervallen, valleien of uitzichten, wij vonden ze allemaal door tips van locals.

Hieronder hebben we een overzicht van de mooiste bezienswaardigheden Cuba. Mis je nou bezienswaardigheden of heb je een goede tip? Stuur ons je tip of informatie HIER.

Got Something to Say?

Your email address will not be published.