Costa Rica, het land met de prachtige natuur en meer nationale parken dan WiFi-spots. Het is niet voor niets dat Costa Rica zo populair is, en populair bij ieder type reiziger. Of je nu met je eigen huurauto door het land cruist of op eigen houtje met de lokale bus alle bezienswaardigheden Costa Rica af loopt. Backpacker of gezinnen, oud en jong.. Costa Rica weet iedereen te boeien.

Bezienswaardigheden Costa Rica

Met vulkanen om te beklimmen, surflocaties van wereldklasse, kilometerslange hagelwitte zandstranden en eindeloze bossen en regenwouden is Costa Rica een fascinerende bestemming. De bezienswaardigheden Costa Rica zorgen er voor dat je reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Er is zo veel te zien en te doen in dit land dat je hier makkelijk een maand kunt blijven zonder je een dag te vervelen. Adrenalinejunkies, surfers, wandelliefhebbers, mountainbikers.. wat voor type reizigers je ook bent, in Costa Rica zit je altijd goed.

Wat is er te zien?

Meer dan genoeg! Vergeet niet dat Costa Rica niet heel groot is. Het is maar iets groter dan Nederland. Als je dan bedenkt dat er zo veel te zien is, is dit een fascinerende bestemming. Een ideaal vakantieland door de korte afstanden en relatief goedkope prijzen. Of je nu nationale parken als Tortuguero National Park wil bezoeken, wil surfen in Santa Teresa, het stadje Puerto Viejo wil bezoeken of het bijzondere Cloud Forest van Monteverde wil verkennen. Het kan hier allemaal! Op deze pagina vind je de mooiste bezienswaardigheden Costa Rica!

Got Something to Say?

Your email address will not be published.