Hoofdmenu
Onze Producten

MIDDEN AMERIKA

Blog

Via ons blog houden we je graag op de hoogte van de laatste reistrends in Midden Amerika, de leukste deals of onze eigen avonturen.

Route Nicaragua – 3 weken

In 2018 reisde wij ruim 3 weken door Nicaragua. Een schitterend land waar ontzettend veel te doen en te zien is. De oude koloniale steden, de indrukwekkende vulkanen en natuurlijk de eilanden zorge er voor dat iedere reiziger hier met een tevreden gevoel weer verder reist. Maar wat is nu precies de beste route Nicaragua? Wij delen graag onze route.

Kosten Nicaragua – Wat kost reizen in Nicaragua?

Wij bezochten Nicaragua in maart 2018 en het land heeft ons in alle opzichten verrast. Het is een geweldig land met indrukwekkende natuur. De afstanden zijn lekker kort waardoor je veel kunt zien en daarnaast is het niet heel duur. Natuurlijk zijn de kosten die je maakt per persoon verschillend, maar je kunt hier heel goedkoop rondreizen. Benieuwd? In deze blog delen wij onze kosten Nicaragua!

Kosten Costa Rica – Wat kost reizen in Costa Rica?

Cost Rica is een schitterend land, maar ook behoorlijk prijzig. Zeker als je het vergelijkt met nabijgelegen landen. Maar wat kost een reis door dit land nu precies? Wij hebben onze kosten Costa Rica bijgehouden tijdens onze reis, en die delen we graag met je! Meer lees je in deze blog.

Kosten Panama – Wat kost reizen in Panama?

Panama is zeker niet de goedkoopste bestemming in Midden-Amerika, maar wij vonden het wel een van de leukste. Het is er rustig, je vindt er schitterende stranden en natuur, de mensen zijn vriendelijk en er is een hoop te doen. Maar wat kost het reizen in Panama nou precies? Wij hebben onze kosten Panama bijgehouden tijdens onze reis, en die delen we graag met je!

He Big Man!

Ondertussen zijn we al 2 dagen thuis, wat wel even wennen is, maar ik wil jullie nog wel graag op de hoogte brengen van onze tijd in Belize, een van de leukste landen waar ik ooit ben geweest. Sit back and relax van onze laatste dagen in Midden-Amerika.

Sunset paradise

Ik schrijf dit verhaal op onze laatste dag in Nicaragua. De tijd is hier echt voorbij gevlogen. Nicaragua heeft ons hart gestolen en het is jammer dat we het land weer verlaten, maar we gaan nog niet naar huis. Eerst naar Belize.

In love with Nicaragua

We zijn ondertussen in Esteli aangekomen, een plaatsje dicht bij de grens met Honduras. De laatste keer dat jullie van ons gehoord hebben zaten we in Monteverde, wat een eeuwigheid geleden lijkt. Dus hierbij de avonturen van onze eerste weken in Nicaragua!

Rainy Rica | Heel veel regen in Costa Rica

Ik schrijf dit verhaal in de bus van Monteverde naar San Juan del Sur in Nicaragua. Het is maar goed dat er anno 2018 computers bestaan want als ik iedereen deze aantekeningen had moeten sturen hadden jullie eerst een cursus hiërogliefen moeten volgen.

The good vibes van Bocas del Toro

We lieten jullie achter in Boquete in Panama, maar ondertussen zitten we in Puerto Viejo in Costa Rica en vertrekken we over zo’n 30 minuten naar Fortuna. We hebben niet stil gezeten en ik neem je graag mee naar een impressie van Bastimentos op Bocas del Toro. Een waar paradijs!

Do you have a woestijn?

Ola amigo’s! Hemos estado en el camino por unos días y hemos pasado por muchos… just kiddig! Ik kom niet verder dan ‘basis Spaans’, maar met Google Translate kom je een heel eind! Vandaag het eerste deel van onze reis door Midden-Amerika.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.