Hoofdmenu
Onze Producten

MIDDEN AMERIKA

Blog

Via ons blog houden we je graag op de hoogte van de laatste reistrends in Midden Amerika, de leukste deals of onze eigen avonturen.

Route door Yucatán (Mexico)

Zin in zon, zee, strand, maar ook nieuwsgierig naar oude culturen? Dan is Mexico jouw volgende bestemming! Geniet van de mooiste stranden, indrukwekkende Maya ruïnes, goed eten en veel Corona in Yucatán, Mexico. In deze blog delen we onze route door Yucatán en vertellen we je alles over wat deze veelzijdige regio te bieden heeft. [...]

Doen in Playa del Carmen | 5 leuke dagtrips

Playa del Carmen is het bekendste strand in Yucatan. Helaas ook de drukte. Het is het niet het idyllische verlaten strandparadijs wat je hier en daar nog wel eens leest. Het is er vrij druk, zeker in het hoogseizoen. Hoewel er genoeg is te doen in Playa del Carmen hebben wij een overzicht gemaakt met dingen om te doen rondom Playa del Carmen.

Door deze foto’s wil jij naar Bocas del Toro

Het is geen geheim dat wij groot fan zijn van Bocas del Toro. Dit strandparadijs in Panama behoort – naar onze mening – tot de mooiste bestemmingen in Midden-Amerika en misschien wel op deze aardbol. Wij gingen in 2018 naar Bocas del Toro en het gebied heeft alles; prachtige verlaten stranden, een heerlijke sfeer, vriendelijke mensen en het is betaalbaar.

De mooiste Maya ruïnes in Midden-Amerika

Midden-Amerika is een van de meest diverse regio’s op onze planeet. Je vindt er hagelwitte zandstranden, indrukwekkende vulkanen, koloniale steden, eeuwenoude bossen en heel veel Maya ruïnes. Waar je in Azië voor mooie boeddhistische tempels hebt, zijn het in Midden (en Zuid) Amerika vooral ruïnes van oude Maya-steden die je vindt.

Route Nicaragua – 3 weken

In 2018 reisde wij ruim 3 weken door Nicaragua. Een schitterend land waar ontzettend veel te doen en te zien is. De oude koloniale steden, de indrukwekkende vulkanen en natuurlijk de eilanden zorge er voor dat iedere reiziger hier met een tevreden gevoel weer verder reist. Maar wat is nu precies de beste route Nicaragua? Wij delen graag onze route.

Kosten Nicaragua – Wat kost reizen in Nicaragua?

Wij bezochten Nicaragua in maart 2018 en het land heeft ons in alle opzichten verrast. Het is een geweldig land met indrukwekkende natuur. De afstanden zijn lekker kort waardoor je veel kunt zien en daarnaast is het niet heel duur. Natuurlijk zijn de kosten die je maakt per persoon verschillend, maar je kunt hier heel goedkoop rondreizen. Benieuwd? In deze blog delen wij onze kosten Nicaragua!

Kosten Costa Rica – Wat kost reizen in Costa Rica?

Cost Rica is een schitterend land, maar ook behoorlijk prijzig. Zeker als je het vergelijkt met nabijgelegen landen. Maar wat kost een reis door dit land nu precies? Wij hebben onze kosten Costa Rica bijgehouden tijdens onze reis, en die delen we graag met je! Meer lees je in deze blog.

Kosten Panama – Wat kost reizen in Panama?

Panama is zeker niet de goedkoopste bestemming in Midden-Amerika, maar wij vonden het wel een van de leukste. Het is er rustig, je vindt er schitterende stranden en natuur, de mensen zijn vriendelijk en er is een hoop te doen. Maar wat kost het reizen in Panama nou precies? Wij hebben onze kosten Panama bijgehouden tijdens onze reis, en die delen we graag met je!

He Big Man!

Ondertussen zijn we al 2 dagen thuis, wat wel even wennen is, maar ik wil jullie nog wel graag op de hoogte brengen van onze tijd in Belize, een van de leukste landen waar ik ooit ben geweest. Sit back and relax van onze laatste dagen in Midden-Amerika.

Sunset paradise

Ik schrijf dit verhaal op onze laatste dag in Nicaragua. De tijd is hier echt voorbij gevlogen. Nicaragua heeft ons hart gestolen en het is jammer dat we het land weer verlaten, maar we gaan nog niet naar huis. Eerst naar Belize.

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.

Over OnsO

Reis-Expert is opgericht door de broers Sjoerd en Ties Lagraauw. Onze website(s) zijn ontstaan uit onze passie voor reizen. Na onze eerste reis door Azië besloten we onze tips, ervaringen en avonturen te delen. Ondertussen werd onze passie voor reizen steeds groter en vertrokken we naar andere werelddelen. Zo ontstond het Online Reisplatform Reis Expert! Op onze websites informeren en inspireren we mede-reizigers, verkopen we onze eigen reisgidsen en reis routes en komt er binnenkort de allereerste Travel Learning online.

DE VOORDELIGSTE VLIEGTICKETS NU
VANAF €453
BOEK NU