Hoofdmenu
Onze Tours

MIDDEN AMERIKA

MIDDEN AMERIKA-EXPERT

WAAR WIL JE HEEN?

BONAIRE

SINT MAARTEN

Bestemming van de week

Er liggen diverse eilandengroepen in de buurt van Panama. Eén van de bekendste eilandengroepen, is Bocas del Toro. Wat deze eilandengroep zo populair maakt onder toeristen, is de bijzondere sfeer op de diverse eilanden. Op de eilanden heerst namelijk een Jamaicaanse sfeer.

NIEUWSTE REISTIPS

Culinair genieten in Belize

Van alle landen in Midden-Amerika is Belize zeker niet de meest bekende en degene die het land wel kennen, kennen het met name door de stranden en de tropische eilanden. Niet helemaal terecht, want naast stranden vind je ook leuke steden, indrukwekkende Maya-ruïnes én lekker eten in Belize.

Activiteiten op Bonaire

Iedereen kent Bonaire als een van de paradijselijke eilanden in de Caribbean. De stranden zijn hagelwit, het water is azuurblauw en de sfeer is er gezellig. Bonaire staat ook wel bekend als een duikersparadijs. Maar niet getreurd, ook voor reizigers die niet duiken is Bonaire een prachtige bestemming om heen te gaan. Wij delen de 8 leukste activiteiten op Bonaire.

Wildlife & Natuur in Belize

Belize staat bij de meeste mensen Belize bekend om de tropische stranden, reggae vibes en prachtige eilanden. Dat vind je er ook! Wat veel mensen echter niet weten is dat Belize qua natuur en wildlife tot de mooiste landen van Midden-Amerika behoort. Wij delen onze tips.

MOOISTE HIGHLIGHTS

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handig tips en weetjes.